Chatt som ökar kundnöjdheten och genererar fler affärer

Jibber är chatt-tjänsten till alla hemsidor som gör skillnad. Vägled era besökare genom deras köp, använd chatten till marknadsföring och svara på frågor.

Hur Fungerar Det?

Funktioner och fördelar

Snabbsvar
Får ni ofta samma frågor från era besökare? Effektivisera arbetsflödet och spara tid genom att skapa färdiga fraser och svar på vanligt förekommande frågor.
Intern kommunikation
Med intern kommunikation chattar ni smidigt med era kollegor. Ni kan även enkelt överföra chattkonversationer till rätt person i företaget direkt i dashboarden.
Automeddelande
Visa besökarna att ni finns. Med automeddelande så kan ni hälsa era besökare välkomna och anpassa meddelandet utifrån situation, sida eller tid på dygnet.
Besökarinformation
Lär er mer om era besökare. Besökarinformation ger en överblick om hur besökaren navigerar på er hemsida så att ni kan ge bästa service.
Historik & tagg-system
Ibland behöver man titta tillbaka på ett gammalt ärende. I systemet har ni full koll på tidigare konversationer och kan tagga dessa så att ni enkelt hittar dem vid ett senare tillfälle.
Autorespons
Det händer ibland att man sitter upptagen och inte kan svara omedelbart när en besökare skriver. När en besökare inte fått svar inom en viss tid så dyker ett meddelande upp i chatten som ber denne att lämna sina kontaktuppgifter. Besökaren slipper då vänta på svar och ni kan återkomma så fort ni kan.
Skräddarsydd chatt
En chatt som passar er identitet ger ett tydligare intryck av att besökarna chattar med just ert företag. Ni kan enkelt anpassa chattens färger, språk och välkomstmeddelande till att bli en del av er hemsida.
FAQ
Avlasta kundtjänst med “Frequently-Asked-Questions”. Besökarna kan själva söka svar bland vanligt förekommande frågor, dygnet runt - även när ni inte är på plats och kan svara i chatten.
Gruppkanal
Behöver ni nå ut med information till hela teamet? I gruppkanalen kan ni enkelt dela idéer och chatta med alla medarbetare som har ett Jibber-konto.
Filer & dokument
Skicka filer och dokument direkt i chatten, både internet och externt.
Formulär
Vill ni ha mer information om en besökare innan påbörjad chatt? Eller vill ni ändra chatten till ett kontaktformulär när ni är offline? Detta kan ni enkelt bestämma själva när ni använder Jibber.
Wordpress
För er som använder wordpress till era hemsidor, har vi även ett wordpress-plugin! Klicka här för att komma igång!